Welkom!

Onlangs noemde iemand mij een ‘sociaal architect’ en eigenlijk bevalt die term me wel. Al jaren ben ik als projectleider, adviseur, trainer en coach actief in de zorg, welzijn en het maatschappelijk veld. Mijn kracht? Ik ken de wereld van gemeenten, zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties heel goed en daarnaast heb ik veel ervaring op het gebied van psychologie, organisatie- en bedrijfskunde. Deze twee expertises combineer ik en dat levert mooie, interessante samenwerkingen en resultaten op.

Daarnaast is goed kunnen luisteren een belangrijke kracht van me. Ik luister naar betrokkenen en probeer vervolgens verandering of beweging te creëren. Altijd met het doel om obstakels te verkleinen en in de samenleving meer bewustwording en acceptatie te krijgen voor maatschappelijke thema’s.

Mijn inzichten

Trots ben ik op de inzichten die ik door de jaren heen heb kunnen opdoen en die ik deel op deze website. Ze geven een goed beeld van mijn kennis, mijn visie en de dingen die mij bezig houden. Het schrijven ervan zorgt ervoor dat ik scherp en alert blijf. Voor mij belangrijke waarden om mijn werk goed te kunnen doen.  Ik kan opdrachtgevers immers niet goed ondersteunen als ik mijzelf niet ontwikkel. U vindt mijn Inzichten hier en op deze pagina vertel ik meer over de achtergrond ervan.

Kennismaken of samenwerken?

Wilt u mij beter leren kennen en in een persoonlijk gesprek ontdekken wat ik kan doen voor uw organisatie? Leuk! Neem geheel vrijblijvend contact met mij op!